Skip to content

Over ons

Broodje Hier & Daar is de nieuwste broodjeszaak in Nieuw-Vennep. Met verse en rijkbelegde broodjes voorzien wij Nieuw-Vennep en omstreken van een heerlijke lunch. Lees hier meer over ons en het verhaal achter Broodje Hier & Daar. 

Een oer-Hollandse broodjeszaak

In het hartje van Nieuw Vennep in het gezellige winkelcentrum van Getsewoud vind je Broodje Hier&Daar, een oer-Hollandse broodjeszaak waar je een ieder die in het dorp woont ,werkt of bezoekt kunt tegenkomen. Even een praatje met een bekende, een hallo tegen de buurvrouw, een knikje naar de plaatselijke notaris of gewoon even een gezellig babbeltje met het team van Hier&Daar. Neem plaats aan de 10 meter lange counter aan het raam, even een break…Tis tijd voor de inwendige mens. Verse jus d’orange ,een super gezonde smoothie (keuze uit 4 smaken) vol met vitamines die a la minute vers voor je word bereidt. Een frisje? Of ga je voor een glas melk ook dat staat gekoeld voor je klaar. Op de kaart vind je een uitgebreide selectie van 43 + verschillende soorten beleg we serveren standaard de Franse Petit pain ( wit of meergranen) maar hebben natuurlijk ook het zachte kadetje (wit/bruin) en het glutenvrije brood. Ons brood worden dagelijks afgebakken en dus ben je altijd verzekerd van ovenvers brood!! Het was even zoeken maar we hebben de juiste leveranciers gevonden die aan onze strenge eisen voldoen we wilden het beste van het beste en dat is gelukt… Puur natuurlijk brood van Délifrance, dagverse groente en fruit, een ambachtelijke gepassioneerde slager en de koffie? Die is van illy. We kunnen dan ook met een gerust hart zeggen… alles is vers, kwalitatief hoogstaand en erg lekker.
De lekkerste tussendoortjes

Op de kaart vind je een uitgebreide selectie van 43 + verschillende soorten belegde broodjes, maar ook diverse zoetigheden. 

Puur natuurlijk brood

Buiten het welbekende Hollandse beleg vind je ook de Thai beef, de surf en turf met een salsa verde, de carpaccio van kogelbiefstuk, de Vitello Tonnato, de Smash burger, de Bavette met chimichurri, de Venneper cheese steak van Rib Eye of zoals Oma het maakte draadjesvlees maar nu met een Surinaamse twist dus lekker pittig maar ook het
broodje van de maand is iets om naar uit te kijken en al dit lekkers is huisgemaakt en is tevens TO GO! Ook voor de vegetariër hebben we een gevarieerd aanbod.

Wij hebben gewoon eerlijke heerlijke rijkelijk belegde broodjes en willen daarbij een plek voor iedereen zijn.  

Shopping cart